HTML

Vízprogramozás és a víz hatása

2010.01.10. 15:14 eaks

Az első agykontroll tanfolyam után történtek érdekes dolgok, amiket azóta már egészen természetesnek veszek, ilyenekről az esettanulmanyok.hu Sikerek rovatában lehet olvasni, sok agykontrollos itt számol be a sikereiről. Pár hónap elteltével a lelkesedésem kisebb lett, és a tanfolyamon tanult dolgokat már nem alkalmaztam olyan nagy rendszerességgel. Megtudtam, hogy a tanfolyamnak van egy további része, amit el lehet végezni. Időm és kedvem nem volt annyira hozzá, viszont megszereztem az ottani gyakorlatok leírását.

Itt találtam rá a vízprogramozásra, ami többek között arra jó, hogy gyógyszer nélkül, vagy azt kiegészítve gyógyítsd magad vagy másokat.
A gyakorlat lényege, hogy lazítassz(relaxálsz,meditálsz,stb), a kezedbe veszel egy pohár/üveg/vödör stb. vizet és elképzeled,hogy a kezeidből és a szemedből egy fényes sugár belemegy a vízbe és az fényessé válik tőle. Még leírni is vicces. Ezután elképzeled, hogy megiszod és a víz eljut a kívánt területre (pl fejfájás vagy torokfájás helyére) és ott pl. lehűti a gyulladt területet. Ezután elképzeled magad teljesen egészségesnek. A leírás szerint ez egy 8-12 perces gyakorlat, de a tapasztalataim szerint lehet rövidebb is. Ja és mellesleg működik. Nagyon sokszor kipróbáltam, nem mindig hat azonnal, nem kell tőle csodát várni, habár egyszer 2 óra és 2 liter programozott tea elmulasztott egy erős felfázást. Nyugodt alvást vagy bármi mást lehet programozni. Kipróbáltam, működik.

Na itt már azért el kell gondolkodnia az embernek, hogy hogyan is működnek a fizika törvényei, meg hasonlók.

Ajánlom Masaru Emoto - A víz rejtett bölcsessége című könyvet, amiben lényegében gondolatokkal programozott fagyasztott vízkristályok képeit láthatjuk. Látható, hogy milyen hatása van a ,,Köszönömnek", vagy a ,,szeretet" szónak, és milyen hatása van negatív töltetű szavaknak. A pozitív szavak mind gyönyörű vízkristályokat eredményeztek, míg a negatívakra lehet tippelni.. A Mi a csudát tudunk a világról c. filmben is szó van ezekről a képekről, és arról, hogy vajon mit tehetnek az emberi testtel a gondolatok, ha 70%-a víz.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ezogyak.blog.hu/api/trackback/id/tr571661288

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása